Direktlänk till inlägg 26 oktober 2015
Verkar avsevärt bättre än söndagshummern som hade en köttkonsistens som konserverad krabba ungefär (fast god smak). Halvan får avgöra om den ska gratineras.
Han är så skojig den käcka fiskhandlaren; "slängde" med den här för 150 spänn extra; det kan man ju bara inte tacka nej till.
Så vi kör tvådagars hummerfrossa.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|