Direktlänk till inlägg 16 oktober 2016
Det blir alltid så mycket finkäk med hem från Göteborg. Har precis kokat klart ett gäng enorma burfångade havskräftor. Och det återstår tre minuter på humrarna i grytan på spisen och i kylen ligger fyra ostron på vänt.
Den här gången kan det ovanligt väl tilltagna kulinariska överflödet även bero på att Halvan inte var med på fredagskvällens kräftfrossa i Majorna.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|||
31 | |||||||||
|