Direktlänk till inlägg 26 december 2015
Lutfisk är det nog rätt få som liksom bara rycker på axlarna åt. Antingen ser man fram mot den, eller så fasar man för doften, smaken, konsistensen och de lömska benen.
I år testade vi Mannerströms tips att lägga den enligt förpackningen färdigblötlagda firren i vatten ett par dagar extra, två vattenbyten per dag. Och jo; den blev nog lite fastare.
Att servera den på handduk tror jag är min egen idé, så blir man av med vätskan som förvandlar såsen till soppa.
PS. Inget för den som använder parfymerat sköljmedel dock.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|