Direktlänk till inlägg 16 december 2014
Sillfabrik idag. Ska bli kul att testa. Tina Nordströms Ramlösasill med anis o fänkål är den enda jag gjort tidigare, sen har här tillverkats Pappasill (en smakrik och smetig lokal klassiker från fiskaffären på Radiotorget), Angosturasill med pomerans och kardemumma, Taubesill (som glasmästarsill fast med pepparrot också), Selmas sill; extra stark lag och bara kryddpeppar och krossade lagerblad, till sist Tullans sill som görs i två steg och smaksätts med rökt kaviar och worcestershiresås.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|