Direktlänk till inlägg 20 mars 2017
Men jag skickade visst upp samma bild två gånger. Kan vara rosévinet som har ett finger med i spelet.
De fixade créme brulée på klart godkänt vis, inget duttelidutt med frukt eller bär som onödig topping. En isbana av bränt socker räcker gott. Lagom tjock så man slår upp en vak med skeden vid första slaget.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|