Direktlänk till inlägg 12 november 2014
Den som läst min blogg behöver inte vara särskilt slug för att konstatera att jag är väldigt glad i lök. Vit, gul, röd, rosa och så drottningen av dem alla: schalottenlöken. Det finns inte att kylskåpet skulle gå tomt här hemma på ett nät schalotter. Och bananschalottenlök duger inte, även om de är desto enklare och snabbare att skala och hacka, de är för mesiga i smaken. När jag gör vitlökssmör brukar jag bryna en del av smöret med schalottenlök. Men nu då; hittade ännu en ny lök, fast denna gång i fondhyllan (Coops, inte bankens). Gillar egentligen inte fonderna från Bong för det finns ett å annat skräp i innehållsförteckningen, men den här kunde jag bara inte motstå. Och som den levererade!, den är så god att jag har kommit på så många användningsområden i vårt tvåmannahushåll att (den första) flaskan tagit slut på två veckor. Idag åkte det sista ner i champinjonsoppan (jo; plockar fortfarande snöbollar vid komposten).
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | |||
|