Direktlänk till inlägg 16 november 2014
Mont d'Or. En kalasost från Schweiz och Frankrike. Svept i granbark, premiär i september och tillverkas fram till april. Ställ träasken med osten på aluminiumfolie i ugnen 25-30 min. I 225 grader. Skär bort locket och servera som fondue med brödbitar. Ska egentligen serveras med ett lärt oxiderat vitvin från Jura;Arbois, men vi fick nöja oss med varsitt glas champagne så här till söndagslunchen ;-)
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | |||
|