Direktlänk till inlägg 16 november 2014

Tips till ostälskarna

Av ohejdat - 16 november 2014 13:09

Mont d'Or. En kalasost från Schweiz och Frankrike. Svept i granbark, premiär i september och tillverkas fram till april. Ställ träasken med osten på aluminiumfolie i ugnen 25-30 min. I 225 grader. Skär bort locket och servera som fondue med brödbitar. Ska egentligen serveras med ett lärt oxiderat vitvin från Jura;Arbois, men vi fick nöja oss med varsitt glas champagne så här till söndagslunchen ;-)

 
 
Ingen bild

Humlan

16 november 2014 21:53

Vill Ha!
Väldigt trevlig söndagslunch, må jag säga!

ohejdat

16 november 2014 23:35

Ja, det var väl Halvans födelsedag som liksom spillde över på söndagen också :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ohejdat - 4 maj 2017 22:26


Här hittar ni mig i fortsättningen: www.ohejdat.com Hoppas jag kommer lära mig hur Wordpress funkar snabbt. Hejdå Bloggplatsen! Tack för fyra års dagbokstjänstgöring. ...

Av ohejdat - 4 maj 2017 22:00

Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...

Av ohejdat - 4 maj 2017 19:43


Det funkar inte att blogga här längre, inte bara foton försvinner utan också hela inlägg. Nyss ett om Pa hos audionomhäxan. Och bloggen tar en massa minne i telefonen. Hur gör man nu då? Byter bloggplattform på nåt vis, det fattar jag, men till...

Av ohejdat - 3 maj 2017 17:28

Förlåt Dante att matte gett dig fläcktyfus, det går över på en vecka ungefär: ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards