Direktlänk till inlägg 1 september 2016
God morgon alla kvargälskare, här är ett hett och smakligt tips från Tyskland. Sno ihop såna här så kanske jag också vill gå med eran klubb.
Har nyss satt i mig en liten bit som frukostefterrätt. Tyskarna kan det här med hotellfrukost; gott bröd; även mitt älskade pumpernickel. Gott kaffe, riktigt smör, nystekta ägg på beställning till Halvan. Mätt är mitt mellannamn.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 |
29 | 30 | |||||
|