Direktlänk till inlägg 5 augusti 2016
Igår kommenterade jag en kunds rejäla krondillsruska som stack upp ur matkassen; "åh är det dags att koka kräftor kanske?"
Jo, det var det förstås, men först skulle han ut och fiska. Ville jag kanske köpa?
Om jag ville!
Så imorse mötte jag två trötta och lite leriga gubbar på en parkering och fick med mig tre kilo hem. Inga bamsar, mest ganska små, men kul att kunna bestämma sältan på koket själv.
Ett husmorstips:
Vid kokning av skaldjur: använd inte jodberikat salt som Jozo utan använd grovt havssalt, joden ger en liten bismak. Det finns tvåkilospåsar med havssalt att köpa på typ Coop Forum och större ICAaffärer.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 |
21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|