Direktlänk till inlägg 29 maj 2016

Om att ligga puttfötters nu och nåt som kanske var ruttet redan då?

Av ohejdat - 29 maj 2016 09:13


Det är rätt nytt och ovant det här.
Och trångt.
Att ha en hund i sängen.
Uppenbarligen blev senaste pälsklippet såpass omfattande eller genomgripande så att en ny hund framkallades.
Eller nytt hundbeteende då.
Dante har aldrig velat sova i sängen, mer än en kort stund. Numera så ligger han kvar hela natten och brer ut sig på olika vis.
Så här som han ligger på bilden nere vid fötterna funkar ju. Men största delen av natten har han legat med nosen mot husseryggen och spjärnat ut långskånkarna mot mig = väldigt lite plats kvar till matterumpan.

Har legat vaken en bra stund på söndagsmorgonen och slösurfat på Facebook. Snubblade på ett namn jag kände igen i en trivsam grupp som avhandlar trädgårdsfrågor; mamman till en kort tonårsförälskelse jag hade precis i slutet på sjuttiotalet. Killen ifråga som fick mitt hjärta att kort flamma till, hade en bror som också var hans kusin, gissar ni kan lista ut orsakssambandet. Nåväl; jag är ju nyfiken så jag gick in på damens profil och hamnade inte i en ljuvlig trädgård utan i ett rasistiskt fördomsträske. Hon publicerar alltså gärna unkna skämtbilder och propaganda från Sverigedemokraterna, men blandat med de senaste rapporterna från trädgårdstäppan. Särskilt ofta återkom texter från en speciell tänkare som verkade skriva sina dagliga inlägg i stilen; "vi svenskar tycker/måste/borde" och man inser att hans definition av svensk är synnerligen exkluderande. Sen ramlade slanten ner: det var ju han! Tonårsförälskelsen, hennes son alltså. Som ändrat sitt namn och tydligen sitt perspektiv på tillvaron. Läste några drapor till innan jag fick nog och lämnade honom och hans förvirrade tankevärld.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ohejdat - 4 maj 2017 22:26


Här hittar ni mig i fortsättningen: www.ohejdat.com Hoppas jag kommer lära mig hur Wordpress funkar snabbt. Hejdå Bloggplatsen! Tack för fyra års dagbokstjänstgöring. ...

Av ohejdat - 4 maj 2017 22:00

Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...

Av ohejdat - 4 maj 2017 19:43


Det funkar inte att blogga här längre, inte bara foton försvinner utan också hela inlägg. Nyss ett om Pa hos audionomhäxan. Och bloggen tar en massa minne i telefonen. Hur gör man nu då? Byter bloggplattform på nåt vis, det fattar jag, men till...

Av ohejdat - 3 maj 2017 17:28

Förlåt Dante att matte gett dig fläcktyfus, det går över på en vecka ungefär: ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards