Direktlänk till inlägg 7 september 2016
Eller är det inbillning?
Har ni också lagt märke till det?
För jag tycker mig se en ny buffétrend, där man lägger upp det man bjuder på som ett slags landskap på en jättebricka. Typ en flod av kex mellan två berg av korv och skinka åsså lite druvklasar här å där som buskage.
Så utomordentligt dumt.
Kan förstå om man vill lägga upp en fruktsallad så, men inte när man blandar matvaror av de mest skilda slag och kex blir inte särskilt goda av att ligga och knö med gurkskivor. Och den som är allergisk mot ägg kanske inte kan ta av ostbitarna som dråsat ner över de pyntade halvorna.
Och hur plockar man ihop resterna? Pytsar ner rubbet i komposten direkt kanske.
Det var dagens viktiga fråga det.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 |
29 | 30 | |||||
|