Direktlänk till inlägg 17 april 2016
Igår åt vi kaitensushi. När man plockar sorter från ett band eller beställer direkt från kocken. Inte så vanligt som man kan tro i Japan, men den här lilla restaurangen med band i Ikebukoro har vi ätit på förut, trångt som sjutton, men göteborgare vet ju hur man knör sig in. Problemet är att man plockar åt sig en hel massa tallrikar med bitar som ser goda ut så inte grannen nappar åt sig dem och plötsligt är man proppmätt. Då är det genast lite jobbigare att knö sig ut.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||||
|