Grannens minsta regnbåge filéad och urbenad. Snöbollschampinjoner från trädgårdens sydöstra hörn, dill, lök o körsbärstomater från kökslandet stekta i smör och så avsluta i pannan med lätt saltade filéer. Ljuvligt!
Och gott blev det! Det är nåt särskilt med snöbollschampinjoner - köpechampisar är bleka kopior smakmässigt. Dessutom är det numera få som vågar plocka dem trots att det är så lätt att skilja dem från flugsvamp (som har strumpa o vita lameller) så man får ha dem ifred, just de här behagar ju dessutom växa på tomten.
Humlan
28 augusti 2014 22:31
Det var länge sedan jag åt snöbollschampinjoner, men när du skriver så blir jag ju väldigt sugen!
Här hittar ni mig i fortsättningen:
www.ohejdat.com
Hoppas jag kommer lära mig hur Wordpress funkar snabbt.
Hejdå Bloggplatsen! Tack för fyra års dagbokstjänstgöring. ...
Det funkar inte att blogga här längre, inte bara foton försvinner utan också hela inlägg. Nyss ett om Pa hos audionomhäxan. Och bloggen tar en massa minne i telefonen.
Hur gör man nu då? Byter bloggplattform på nåt vis, det fattar jag, men till...