Direktlänk till inlägg 8 februari 2014
Alltså maten var ju himla god, men konceptet: en massa folk som rusar runt med tallrikar och knör runt fat och skålar. Och kämpa för att övertyga kocken om att ge ut ytterligare en pytteskiva kött. Dessutom var det tydligen meningen att man skulle räcka över den smutsiga tallriken till kocken rakt över maten för att få en ny tallrik att fylla upp. Stämmer inte med min uppfattning om undvikande av korsande väg av ren och smutsig disk: det är grundläggande livsmedelshygien. Är väl ingen hälsoinspektör från Sälen som läser min blogg dock.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||||
|