Direktlänk till inlägg 7 april 2017
Det blir fredagsmys ikväll. Halvans dotter med sambo kommer hit. Jag är verkligen fortfarande novis på det här med tacos. Men nu har vi ju ätit genuint mexikanskt två gånger på resan. Så jag har liksom sett facit, men bara svennebananvarianten en gång hemma hos Halvan för nästan tjugo år sedan. Små skålar med hackad gurka, lök, tomat, paprika och så burkmajs(!) och riven ost och créme fraiche. Färdigköpt salsa, en mystisk ostdip och ingen guacamole. Sen var det en obrynt(grå) nötfärs kryddad med mixpåse. Och hårda tacoskal som man försökte få att hålla ihop åtminstone medan man fyllde dem så man kunde senarelägga katastrofen till första bettet och hela innehållet sipprade ner mellan skalbitar och fingrar.
Hade ju varit kul att baka egna tortillas, men nu får det räcka med iallafall hemgjord salsa och guacamole: jag jobbar sent ikväll så de är redan här när jag kommer hemfarande i sommelierförklädet.
Halvan ska ta hand om färsen.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | |||
17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
|