Direktlänk till inlägg 13 februari 2016
Har kört två ankor i 100 grader i tio timmar efter att ha marinerat dem ett dygn med soya, chil, ingefära, vitlök och risvinäger. Det doftar ljuvligt.
Vi har varit i rastgården och Dante har kört kapplöpning med den finska lapphunden Teo. Har inte sett honom springa så fort nånsin. Sen var han en ovanligt följsam stadspromenadsvovve, helt slutkörd antagligen.
Snubblade på två lampor på 70%-rean, är lite svag för färgade tygkablar. De ska förhoppningsvis sitta över köksbänken. Hoop By Rydén, aldrig hört talas om eller sett förut, hiss eller diss?
Snart kommer gäst, det ska lagas apelsinsås till ankan och stekas kardborrerot. Och fixas med förrätten; pilgrimsmusslor stekta i schalottenlökssmör.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | |||||||||
|