Japp, heja skuggan! Och ett glas flädersaft på det (om man nu inte fryst in hela satsen förstås...):-)
Humlan
1 juli 2015 21:45
Eller lite tranbärssaft i det kolsyrade vattnet. Mums! Jag väntar på att vinbären ska mogna. Tyvärr orkar jag inte göra röd vinbärssaft även om jag tycker att det är väldigt gott, men jag gör sylt med lite mindre socker och har i frukostyoghurten när jag inte har färska bär eller frukt.
Rödvinbärssaft är en underskattad sort, undrar dock om inte Brunneby Musteri har den i sitt sortiment om du kan tänka dig icke hemkokt.
Humlan
2 juli 2015 09:44
Tack för tipset! Jag kan absolut tänka mig icke hemkokt eftersom jag inte gör saft själv. :-) Jag köper Änglamarks tranbärssaft när jag någon gång vill ha saft, men jag ska kolla upp rödvinbärssaften.
Fast det tipset var visst inget värt för jag var inne på deras hemsida och röd vinbär verkar de inte ha längre, inte heller har Torfolk sin hallon och röda vinbär kvar. Det blir att leta hemkokt på torget då Humlan. Synd, röda vinbär har blivit ett utfyllnadsbär bara, trots att det är gott nog ensamt.
Här hittar ni mig i fortsättningen:
www.ohejdat.com
Hoppas jag kommer lära mig hur Wordpress funkar snabbt.
Hejdå Bloggplatsen! Tack för fyra års dagbokstjänstgöring. ...
Det funkar inte att blogga här längre, inte bara foton försvinner utan också hela inlägg. Nyss ett om Pa hos audionomhäxan. Och bloggen tar en massa minne i telefonen.
Hur gör man nu då? Byter bloggplattform på nåt vis, det fattar jag, men till...