Alla inlägg den 19 juli 2015

Av ohejdat - 19 juli 2015 22:58

Middag hos åttiotaggarna. Pa blir alltmer förvirrad; demens kryddad med alkohol är både komisk och sorglig. Han blir skickad till vardagsrummet för att hämta Mas sjal och kommer tillbaka tomhänt, men har gått runt i rummet och tänt alla lampor trots att det är fullt dagsljus många timmar till. Senare har han en teori om Stefan Löfvens sjukdomstillbud; han var förstås bakfull. ?. Jag frågade vad han grundade det på, jo; "alla statsmän dricker".?. Mamma frågar om han vill ha socker på jordgubbarna och han tackar ja och tittar på medan hon strör socker över hans skål, direkt därpå tar han sockerskålen och sockrar en omgång till. Efter efterrätten vecklar han in sig i ett resonemang om hur han borde ha rätt att få tidningsbudet att vintertid inte lämna tidningarna i brevlådan vid grinden, utan att han ska gå in på tomten och uppför trappan och peta in dem i ytterdörrens brevinkast.

Nu pustar vi ut en stund framför SVT2:s program om Jan Stenbeck, tänk vad lite man minns om alla turer om den marksända reklamtevekanalen.

Av ohejdat - 19 juli 2015 17:19

Fan vad jag blir förbannad. Återigen har en hundägare lagt upp en film på Facebook hur dennes söta frejdiga hund sätter efter en and i full fart, hur den dessutom lyckas jaga efter och därmed jaga bort anden riktigt långt bort. Från eventuella ungar. Dessutom en av Dantes rasfränder.

Låt mig direkt göra klart att jag inte har något emot jakt. Snarare tvärtom. Men de här människorna som släpper sina hundar efter vilda djur som änder och harar gör det ju bara på kul. Tänk vilken skojig film det kan bli. Så skulle aldrig en jägare träna sin hund. Dessutom börjar inte jaktsäsongen för änder förrän runt 25:e augusti.

Och det är säkert samma typer som ändå samtidigt trycker "gilla" på gulliga filmer med poliser som räddar andungar ur avloppsbrunnar.

(Ja, jag har lite extra ont i foten idag)

Av ohejdat - 19 juli 2015 14:19

Frasse och Dante mötte en pigg liten kille som ville vara med och leka, men inte bada.

Sen blev det jämn gödsling: tre hundar runt ett träd: ett,tu,tre nu kissar vi.

Därefter överläggning; okejrå Santos; vi leker på land då så du kan vara med.

Dante avslutade med ett litet extradopp, är man vattenhund så är man.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards