Direktlänk till inlägg 4 juni 2015
Gör ett försök att dra en gris. Köpte karré i förrgår som hade konsistens som gamla bildäck, inte för att jag tuggat på såna, men jämförelsen känns illustrativ ändå. Då stekte jag varsin skiva med färsk salvia och vitlök. Ingen succé. Idag blir det fyra timmar i ugnen i min gamla Husqvarna.
Nån som har ett idiotsäkert favoritrecept? Körde i två hela torkade chipotle och en halv tesked rökt paprika. Men glömde Worcestershiresåsen, kanske man kan komplettera med när man tittar till det hela.
Nu till spaden och lerjorden.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|