Direktlänk till inlägg 24 maj 2015

Summering

Av ohejdat - 24 maj 2015 16:40

Hemma igen. Hunden hemma, ja Halvan också en halvtimma; innan han åkte till jobbet för att komma ikapp. Hemma är bra, fast det behövde vattnas både inne och ute, så mer än två dygn kan man inte vara borta. Dante hade skött sig, vilket är mer än vad jag kan säga som nog tittade lite för länge i glaset snarare än för djupt. Tror vi höll en ganska jämn nivå från halvfyratiden på eftermiddagen då första korken flög fram till tolvslaget.
Det blev som vanligt en trevlig helgvistelse i Göteborg med teater och efterföljande ost&portvinshäng på fredagen. Lördagsfrukost i Victoriapassagen och sedan torg- och saluhallshandel; bamsestora vita sparris, däremot inga skaldjur för allt som fanns var pyttiga skitdyra fjuttar till danska räkor. Sedan födelsedagsfirande i en solig och grönskande koloniträdgård. Därefter fick jag gå ensam till neurokirurgen och hälsa på vännen som skallopererats; Halvan hade lyckats dra på sig nåt slags förkylning med ont i halsen som han inte ville dela med sig av. Folk med nyopererade knoppar ska man inte trötta ut för länge, så jag stannade bara en halvtimma för att prata och beundra agrafferna som prydde hårbotten från öra till öra. Det kommer säkert läka så fint att det bara är frisören spm kommer kunna ana spåren av detta.
Nu var det dags att beundra halvmaratonlöparna, jag hade inte kunnat hålla den kvinnliga vinnarens tempo ens i hundra meter, hon flög fram. Sedan började champagnegaloppen på den soliga balkongen som fortsatte hem till väninnan via chipsbutiken; aja baja! och sen följde drinkar, öl och vin samt indisk hämtmat och melodifestival innan vi vacklade hem.
Jag förtjänade hårvärken imorse kan man lugnt säga.

På bilden syns tre flaskor fin fransk vinäger (rödvins med schalottenlök, vitvins med dragon och sherryvinäger) samt två burkar sauternesgelé: "vår" lilla franska butik intill saluhallen slår igen och det var utförsäljningsrabatt), tråkigt men de ska fortsätta finnas på nätet.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ohejdat - 4 maj 2017 22:26


Här hittar ni mig i fortsättningen: www.ohejdat.com Hoppas jag kommer lära mig hur Wordpress funkar snabbt. Hejdå Bloggplatsen! Tack för fyra års dagbokstjänstgöring. ...

Av ohejdat - 4 maj 2017 22:00

Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...

Av ohejdat - 4 maj 2017 19:43


Det funkar inte att blogga här längre, inte bara foton försvinner utan också hela inlägg. Nyss ett om Pa hos audionomhäxan. Och bloggen tar en massa minne i telefonen. Hur gör man nu då? Byter bloggplattform på nåt vis, det fattar jag, men till...

Av ohejdat - 3 maj 2017 17:28

Förlåt Dante att matte gett dig fläcktyfus, det går över på en vecka ungefär: ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards