Direktlänk till inlägg 15 februari 2015
Det här är Chilli Crab, en av Singapores signaturrätter. Både Halvan och jag älskar skaldjur. Men; av nån underlig anledning så är jag ibland tokallergisk mot krabba. Det kliar i munnen, näsan, halsen och under fötterna. Och det sitter i i många timmar. Kan va nåt med varierande histaminhalt har jag fått höra.
Så jag vågar inte chansa. Vilket innebär att Halvan får festa i sig detta skrovmål ensam. Tycker det går ganska bra och jag har i ren solidaritet också satt på mig ett rött krabbätarförkläde.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ||||
|