Direktlänk till inlägg 9 april 2014
Bilen är redan full och kreditkortet övertrasserat. Det blir lätt så i Champagne. Vad ska vi göra resten av tiden? Idag har vi besökt Georg Vesselle och Bernhard Tornay i Bouzy, Petit Le Brun i Avize och Henri Giraud i Ay. Guy Dauby köpte vi i butik i Epernay, där vi drack Pierre Mignon till lunchen och tjuvlyssnade till de Venoges representant som var ute med kund och beställde in en egen millesime 2004. Vi brukar ju ganska raskt slurka i oss en flaska till en trerätters lunch, medan de satt å småfes till första glaset. Man ska visa respekt för champagne! Inte stå emot och låta den bli ljummen och avslagen. Skärpning de Venoge! Fast det var nog mest på grund av den torra brittiska kunden. Bästa budget-blanc de noir kommer från dem på Systembolaget: futtiga 299kr.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|