Direktlänk till inlägg 28 februari 2014
Okej, igår blev det råbiff av oxfiléstumpen som blev över efter Halvans dotters födelsedagsmiddag. Gjorde färdigblandade råbiffar så som man får dem utomlands, det blir himla mycket godare och har man vant sig vid det är det sedan lite svårt med den svenska varianten, smakerna hinner inte gifta sig på tallriken. Det enda jobbiga med råbiff är beredningen av köttet: har man en köttkvarn så mal man två gånger, har man ingen kvarn så skrapar man, så det gjorde jag. Tar sin lilla tid.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||||
|