Förstår inte hur det här ska gå allvarligt talat. Kan jag kanske skapa en helt anonym vinblogg som inte på något vis kan kopplas ihop med mig och mitt arbete?
För nu vill jag ju skriva om ett spännande vin igen. Ett ekologiskt dessutom, mousserande, unikt i sortimentet för det är det enda vinet som är gjort på denna druva. Och druvan odlas av småbönder. Och vinet har vunnit flera utmärkelser. Och vinmakaren är världsberömd för sina lyckade viner. Och inte är det dyrt heller.
Nä, nu får jag fan skärpa mig; antingen jobbar jag där och kniper käft, eller så jobbar jag inte där och babblar om bubbel hur mycket jag vill. Enkelt val. Får se till att få utlopp för vintjötet i informationsdisken.

Humlan
20 maj 2016 09:48
Det låter som ett spännande och roligt fynd, jag förstår att du vill dela med dig, men ibland måste man välja. :-)
ohejdat
20 maj 2016 11:30
Ja, jag måste bara vänja mig.
Soffi
20 maj 2016 17:49
Saknar dina konkreta tips, men får nu helt enkelt använda fantasi o deckartalanger.. Jobbet är dig väl förunnat o matlagande kvinnor m vältränade smaklökar är en fantastisk tillgång för din arbetsgivare. Så kämpa på m att hålla business- o privat-liv isär!! 👍
Hade så gärna velat höra hur du skulle tänka kring dryck t studentmottagning. SYND att jag har långt till Glosoppestan, men får helt enkelt vända mig till lokala förmågor hos samma arbetsgivare.
ohejdat
20 maj 2016 22:33
Ett tips kan du få angående servering om du tänkt servera många olika sorters kylda drycker; läsk, vatten, cider och öl; köp en liten uppblåsbar barnbassäng och frys in is i typ glasslådor; du har nu en långlivad lite festlig drickakyl. Fyll med vatten och isklampar och låt burkar o flaskor flyta runt. En varning är dock att etiketterna kan lossna efter ett tag på flaskorna, köp olika unika former.
Soffi
20 maj 2016 23:55
Kul! Upplåsbar bassäng it is!! Just detta hade vi funderat en hel del kring.. 'Kärl'.. Nu löst o ut på jakt efter 'rolig' variant.. :-)
ohejdat
21 maj 2016 00:54
Förra året hade Willys många varianter.