Direktlänk till inlägg 12 maj 2015
Det här åt vi till kvällsmat. Halvan hade köpt 2 paket Texas Longhorn Ribs för ett tag sedan. En köttkonserv eller vad man ska kalla det: färdiglagad i plast med otäckt lång hållbarhet. Man lägger in dem i ugnen i 10 minuter efter man ägnat sig åt den enda matlagning som krävs: klatta på den bilagda såsen.
Det tog inte lång stund för Halvan att bli risig i kistan efteråt, fast han tyckte nog det var godare än jag. Men vi lär inte köpa igen. Skumdämpningmedel lät väl gott?
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|