Direktlänk till inlägg 9 februari 2015
I Göteborg finns en restaurang som heter Bhoga. Den har ambitioner och har redan efter ett par år hunnit skaffa sig en Michelinstjärna. Kockarna som driver den är två unga killar som heter Gustav och Niclas. Igår satt de och åt vid bordet intill vårt på Abu Dhabis bästa fiskrestaurang; Finz på Beach Rotana. Vi åt en skaldjurstallrik.
Svenskarna är nyanlända här för att gästkocka på Finz en period. Förhoppningsvis kan de införa salt vid kokning av havskräftor.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ||||
|