Direktlänk till inlägg 23 augusti 2014

Aj, aj

Av ohejdat - 23 augusti 2014 09:40

Nu är det tydligen mattes tur. Har så attans ont i höften, imorse kom jag med möda i trosor och jeans medan strumporna krävde ett extra smärtsamt knixande och trixande. Det värker minst när jag går och mest om jag försöker stretcha höften. Gissar att knöandet och kånkandet av tjugotre kilo tung hund in och ut ur min lilla bil och upp och ned för några trappor säger sitt nu.
Veterinären har förskrivit 30 antiinflammatoriska tabletter till Dante, men han ska bara ta en halv om dagen i trettio dagar; betyder det att resterande 15 är till matte;-) (tuggtabletter med leversmak)?

 
 
Victoria

Victoria

23 augusti 2014 12:00

Men du HALLÅ! Jag har varit en usel bloggskrivare och ännu uslare bloggläsare och nu har jag läst bakåt. Fattar ändå inte riktigt vad som hänt. Slyngeln haltade, skulle kollas upp men det blev operation? Var sitter bogleden (låter som att den sitter på grannens häst). Utförligt tack, det här är viktiga grejor. Pussa Dante på näsan och dela leverpillren med honom.

http://www.fitterbittan.se

ohejdat

23 augusti 2014 12:57

Fattar att du har gjort annat än att läsa blogg, hoppas på fullfartpåfarigentillfrisknande!
Jo, Dantepojken började halta lite av och till på vänster framben, försökte vila honom frisk, men det gick inte så bra, om han inte fått leka ordentligt på dagen så körde han tokspel inne på kvällen ändå och rusade runt och upp å ner i sängar o soffor, halkade på golv o tjongade i väggar o drog ihop alla mattor till dragspel. Sen för ett par veckor sedan så halkade han lite extra på en mossklädd sten i den döfödda jakten på på en italiensk vinthund, han landade med benet rätt ut som Bambi. Verkade inte va nån fara ändå, men hältan ökade alltmer efterhand. Så jag bokade tid hos veterinär Krister Julinder som anses vara Sveriges främste ortopedkirurg. Han sövde, röntgade (inga ledskador) och titthålsundersökte/opererade inom loppet av tre timmar: ett ligament var uttöjt och ett senfäste av till en tredjedel. Samma dag som operationen så var Dante lite halt och groggy, men redan dagen efter var han utan symptom, tokstark för förut har han ju inte kunnat ta i ordentligt med bägge frambenen. Dessvärre får han inte leka fritt på minst två månader så han inte råkar göra en Bambi igen. Billigt vart det, inte, Krister bor i ortens dyraste villa, men värt det förstås och härligt att det gick så fort och tur man har försäkring.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ohejdat - 4 maj 2017 22:26


Här hittar ni mig i fortsättningen: www.ohejdat.com Hoppas jag kommer lära mig hur Wordpress funkar snabbt. Hejdå Bloggplatsen! Tack för fyra års dagbokstjänstgöring. ...

Av ohejdat - 4 maj 2017 22:00

Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...

Av ohejdat - 4 maj 2017 19:43


Det funkar inte att blogga här längre, inte bara foton försvinner utan också hela inlägg. Nyss ett om Pa hos audionomhäxan. Och bloggen tar en massa minne i telefonen. Hur gör man nu då? Byter bloggplattform på nåt vis, det fattar jag, men till...

Av ohejdat - 3 maj 2017 17:28

Förlåt Dante att matte gett dig fläcktyfus, det går över på en vecka ungefär: ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards