Direktlänk till inlägg 25 april 2014
Halvan och jag har ett nytt torsdagsnöje i och med 3 månader gratis TV4 Premium. Vi kollar på "Halv åtta hos mig"; hela veckans avsnitt i ett svep utan reklam. Jag är fascinerad av vad folk tycker är deras paradrätter, dessutom är det kul att titta in i dessa hem och kök. Vissa saker har vi kunnat konstatera: Pia Johansson har definitivt en vassare tunga än Helge Skoog, få deltagare undgår en raljant kommentar från Pia. Som hon som bott och jobbat i Schweiz och ändå inte kunde uttala namnet korrekt. Eller han som pyntade dukningen med hemflådda kaniner, det tyckte Pia var makabert. Sedan verkar det som om den som lagar måndagsmiddagen aldrig kan vinna, har aldrig själv sett det hända i alla fall. Man kan också notera att de flesta sitter fast i oxfiléträsket och efterrättsvariationerna är få, det är glass, mousse och cheesecake i olika varianter. Man blir imponerad ibland när de är modiga och vågar bjuda på kalvbräss och musslor, sånt man vet att många dissar. Men oftare blir man förskräckt, som när nån reder av soppan med Kavli mjukost, urk, eller använder flytande margarin på plastflaska, urk igen.
Grisfot på bilden: serverad i ett gatukök i Hakone, Japan. Det är det nog ingen som försökt sig på ännu.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|