Alla inlägg under september 2016

Av ohejdat - 23 september 2016 10:31


Bom!
Plötsligt kom den.
Hösten.
Hit till Glosoppestan.
Nu idag alltså; på morgonen, kom med en gråmulenhet som övergick i ett stillsamt regn. Det kändes på riktigt att nu har den där fantastiska sommarfilialen definitivt stängt. Dags att skörda det sista av tomater, druvor, björnbär och hallon. Och ta in pumporna innan frost och sniglar börjar bita i dem.
Jag fattar inte hur en tanig pumpaplanta kan producera en sån bjässe i kökslandet.

Det är fredag, tror de flesta som har lön får den idag och jag ska jobba tre timmar under rusningstrafiken. Trevlig helg!

Av ohejdat - 22 september 2016 20:05

Den här söta prydnadskudden som ligger så fint på soffkanten pustar nog ut nu. För bjässen från ostkusten har dragit hem och slutat gnaga på alla ben och sno alla leksaker. Och morra över vattenskålen och stirra på katten.

Ja, först fattade vi ganska omgående efter ankomst till torpet att Stor inte var en leksugen kille, han var skitarg på inkräktaren, riktigt ARG med versaler så han och hussen fick dra till stan så Dante skulle kunna hänga med Liten. Och det gick ju bra utomhus; kul att leka kull och kul att jaga och bada i bäcken. Men inne förvandlades Dante till en översittare som tryckte till Liten, snodde pipleksakerna och gjorde sig snabbt väldigt hemmastadd. Och katten bestämde sig för ett hemmakväll högst upp i klätterställningen. Två hundögon stirrade i timmar.

Har ni sett vilka söta silkesapor som bor under tassarna på Liten förresten? Eller är det bara min fantasi som ser dem?

Nu ska vi strax möla pinfärska räkor och kräftor här hemma, bättre souvenirer finns inte från framsidan. Dante har somnat, det tog på krafterna att va så stöddig å avis. Tänk att de där jyckarna får vara två och dessutom ha en egen katt och ha en båt att bada från och ett torp att skutta runt.

Av ohejdat - 21 september 2016 14:19


Ohejdat på väg till Fitterbittan och batteriet är på väg att ta slut i mobilen för jag har haft navigatorn på den delen av resan som jag kan som hand i handske.
Clever me.

Av ohejdat - 21 september 2016 06:33


Han sa när han blev avsläppt att det skulle bli hämtning vid tiotiden...

Av ohejdat - 20 september 2016 22:23


Vi har lovat hämta Halvan som är på quiz.
Jag är lika trött som hunden.

Av ohejdat - 20 september 2016 17:19


Dante och labradoodlen Alvin klickade direkt.

Ibland, fast väldigt sällan har vi tur och träffar en leksugen jycke vid hundbadet. Och tur och tur förresten; jag lyckades under tiden de verkade ha "time of their life" trampa i en ovanligt äcklig hundskit som nån behagat lämna kvar efter sin vän. Med Scholltofflor (pga sporren).

Har åttiotaggarstädat efter tre timmar morronjympa med vitvinskartonger. Därav badbelöningen till Dante, han ligger alltså i bilen och bara väntar på att få åka därifrån.

Av ohejdat - 19 september 2016 10:32


Fan så irriterad jag är.
Kom till jobbet imorse och fick veta att jag skulle vara ledig, men att det var bra jag kom eftersom en kollega ringt sig sjuk. Och sen insåg jag att inget stämmer i mitt schema och min resa till min bloggfavorit på onsdag brunnit inne. Jag blir jäkla sur. Jag jobbar extra och pusslar o fixar o ställer upp så gott jag kan, stannar inte hemma på grund av en ilsken hälsporre, byter pass med den som önskar och stannar längre när det behövs. Men detta är inget vidare ömsesidigt. Schemat ändras utan att man meddelas. Hemma har jag tillgång till det övre schemat via webben, det nedre schemat sitter på en whiteboard mittemot omklädningsrummet. Min rad är den nedersta.
Nu ska jag strax tillbaka för ett dubbelpass för jag är snäll och lojal och förmodligen dum.
Fan.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards