Alla inlägg under juni 2016

Av ohejdat - 1 juni 2016 12:24


Nu är jag en tröttmört. Hemma mellan ett tretimmars- och ett sjutimmarspass. Det är nog inte riktigt bra att köra dubbelt tre dagar i rad. Förut har jag bara haft träningsvärk, men imorse anade jag riktig ryggvärk, koncentrerat till ländryggen. Och jag tror jag kan identifiera orsaken:
Vi har två slags öl; hyllöl och golvöl. Det är golvölet som är boven. Golvölen står på golvet helt logiskt och den kör man ut i stora staplar med "lock". När man ska köra ut nya så slänger man in de återstående locken från de yttre staplarna till de inre; man både lyfter tungt och sträcker sig långt. Det är inget bra. Jag behöver komma på ett annat sätt.
Hyllölen är snällare, för man fyller på både högt och lågt och lyfter ett par-fyra flaskor i taget, så ibland är man på knä för bottenhyllan och alltemellanåt på tå för den översta.
Eftersom det är första juni idag har vi fyllt på med nyheter. Jag trodde vi skulle bli informerade om nyheterna så man kunde besvara kundfrågor, men icke, vi bara gör plats för de nya flasksorterna och fyller på. Rimmar inte riktigt med min uppfattning om ett företag som gör anspråk på att kallas kunskapsföretag.

Dante tycker det är alldeles för varmt och har krupit in i skuggan under bordet på verandan, det kommer väl lite svalka från golvspringorna också.

Av ohejdat - 1 juni 2016 05:40


Hur lång tid tar det att sno ihop ett getingbo?
Rätt vad det var, så satt det där bara i kanten av verandataket.
Storlek större än golfboll, men mindre än tennisboll.
Att man inte märker nåt medan bygget pågår.
Nu var jag en bister fastighetsvärd igår: sprayade krystantemum i ingångshålet och drog ner det fjäderlätta boet.
Känner på mig att det här blir en getingsommar ändå.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards