Alla inlägg under maj 2016

Av ohejdat - 21 maj 2016 10:23


Det kommer bli svårt att göra Göteborg rättvisa den här helgen med den här förkylningen fast förankrad som en kliande snorboll i svalget med tentakler ut i öronen.
Så risig jag känner mig; började dagen med en värktablett och fortsatte sen med att fylla ett gäng näsdukar.

Konserten igår i Folkteaterns foajé var inte alls min musik; Neil Hagerty spelade stökig musik på elgitarr medan jag längtade mest till ryggläge i en säng.
Tur man inte haft planer på att springa Göteborgsvarvet idag. :-p

Utsikten från lånesängen är fortfarande underbar, såå snorig är jag inte att jag gått in i dimman.

[Bild]

Av ohejdat - 20 maj 2016 22:56


Hann med ett glas rosé innan föreställningen på Folkteatern, fatta att Birgitta Ulfsson är tre år äldre än åttiotaggarna och hennes motspelare tillika make Iwar Wiklander; är (visserligen bara) åtta år yngre än de. Men de äger scenen och pjäsen och lyfter manuset från den amerikanska drömmen till att bli allmänmänskligt allmängiltig om kärlek.
Sedan blev det "tre små rätter" i all hast före konserten. Alla göteborgare vet vad Tai Shanghai i Haga är för ett hak, var nog mer än tjugo år sedan sist.

Av ohejdat - 20 maj 2016 11:30


Och nu pratar vi givetvis inte om den gamla vissna plattröven jag sitter på.
Utan avenbokshäcken som jag vårdat och värnat. Planterat, gödslat, bundit upp, vattnat, marktäckt, bundit upp igen och klippt. Den är på väg att bli riktigt fin, nästan hälften av plantorna har nått önskad höjd i vår.

För den som inte visste; avenbok är närmare släkt med hassel än med bok och fäller inte löven förrän på våren när lövsprickningen börjar, man har därmed en kopparfärgad lövhäck som insynsskydd under vintern.

Av ohejdat - 20 maj 2016 06:55


Förstår inte hur det här ska gå allvarligt talat. Kan jag kanske skapa en helt anonym vinblogg som inte på något vis kan kopplas ihop med mig och mitt arbete?
För nu vill jag ju skriva om ett spännande vin igen. Ett ekologiskt dessutom, mousserande, unikt i sortimentet för det är det enda vinet som är gjort på denna druva. Och druvan odlas av småbönder. Och vinet har vunnit flera utmärkelser. Och vinmakaren är världsberömd för sina lyckade viner. Och inte är det dyrt heller.

Nä, nu får jag fan skärpa mig; antingen jobbar jag där och kniper käft, eller så jobbar jag inte där och babblar om bubbel hur mycket jag vill. Enkelt val. Får se till att få utlopp för vintjötet i informationsdisken.

Av ohejdat - 19 maj 2016 16:41


Om man är hund och hussefri en kväll, vad gör man då?
Korkar upp en råsé och sätter sig på verandan va?
Fast jag ska joxa med dammen, klippa gräs och häck samt plantera ut de gängliga monstertomaterna först.

Av ohejdat - 19 maj 2016 16:36


Alltså självförtroende nog att stolt bära sina öron storlek xxl.
Förmodligen skulle han kunna sköta TV-pejlingen åt Radiotjänst på egen hand i vårt område.
Sture var namnet, rasen; synnerligen blandad.

Av ohejdat - 19 maj 2016 13:33


Packar Dantes kappsäck, vi ska till Framsidan och han ska på kollo hos snälla extrahusse och extramatte över helgen. Hängmattan får han lämna hemma.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards