Direktlänk till inlägg 6 augusti 2015

Engångsglas håller bättre än äggskal?

Av ohejdat - 6 augusti 2015 10:34

Börjar morgonen med att leverera flyttkartonger till Halvans dotter som ska flytta till Stockholm. Hon träffade en man på en festival för en månad sedan. Nu har hon sagt upp sig från jobbet, sagt upp sin lägenhet och packar för att flytta ihop med honom i hans etta. Modigt eller riktigt dumdristigt? Det vet man inte förrän man kan betrakta skeendet i historiens backspegel. Vi kan bara titta på och önska lycka till och trycka ner alla invändningar djupt i halsen.

Sen tränade vi som vanligt utställningsvarv. Vissa dagar är Dante mer lik Tiger i Nalle Puh och väldigt skuttig. Idag var en sån dag. Då är det bara att ge upp och försöka en annan dag.

Behövde fylla på äggförrådet så vi åkte till affären på hemvägen där man kan parkera bilen i ett skuggigt parkeringshus. Men det var varmt i bilen ändå, när jag kom tillbaka till Dante efter en kvart.

I affären så där tidigt på morgonen så är det ganska tomt mellan hyllorna, så man ser även det man inte jagar med köpblicken. Vad är det för rara ärtor som plockar på sig kylvaror och sedan ångrar sig och puttar in dom i vilken hylla som helst? Ett tag var det alltid en massa konstigheter nedstoppade i frysdiskarna. Nu var det räksallad i husgerådhyllan och ägg bland plastglasen. Hur tänker ärtan? Är den kanske arg på butiken och vill att det ska se stökigt ut? Eller vill ärtan att priserna ska bli högre pga av allt som måste kastas (sabotage från ICA som ligger intill)? Eller är ärthjärnan bara helt förvirrad; kommer fram till stekpannorna och ändrar sig; "äh, jag tar en panna istället för räksalladen"?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ohejdat - 4 maj 2017 22:26


Här hittar ni mig i fortsättningen: www.ohejdat.com Hoppas jag kommer lära mig hur Wordpress funkar snabbt. Hejdå Bloggplatsen! Tack för fyra års dagbokstjänstgöring. ...

Av ohejdat - 4 maj 2017 22:00

Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...

Av ohejdat - 4 maj 2017 19:43


Det funkar inte att blogga här längre, inte bara foton försvinner utan också hela inlägg. Nyss ett om Pa hos audionomhäxan. Och bloggen tar en massa minne i telefonen. Hur gör man nu då? Byter bloggplattform på nåt vis, det fattar jag, men till...

Av ohejdat - 3 maj 2017 17:28

Förlåt Dante att matte gett dig fläcktyfus, det går över på en vecka ungefär: ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards