Alla inlägg under maj 2015

Av ohejdat - 4 maj 2015 12:36

Halvan har ett slags omättligt behov av att tillrättavisa. Man skulle kunna tro att han är snål, med tanke på detta som utspelade sig imorse:

-Dricker du upp vattnet som blir över? (Han syftar då på ett större glas hemkolsyrat vatten som stod på köksbänken, och som dagligen står bredvid hans morgonvitaminer).

Jo, men jag gör ju det. Drar i mig rätt mycket spruttelvatten hemmavid. Detta vatten som varje morgon hamnar i glaset, är det vatten som blir över när jag pyschat och fyllt på hans vattenflaska som han dagligen tar med till lunchlådan.
Så:

-Ja, de gånger det blir över vatten så dricker jag upp det.
-Bra, för även om det är billigt, så är det ju onödigt att hälla ut det.

Detta är samma man som låter champagnekorken flyga både en och två gånger på helgerna. Men jag håller med honom, man behöver inte slösa bara för att man inte vill snåla. Men att min uppfostran pågår fortfarande...

Av ohejdat - 3 maj 2015 18:24

Det ser väl vem som helst att det är en hundpall. Du har inte så stora fötter. Men du har en stor hund.

Av ohejdat - 3 maj 2015 15:24

Har klippt gräset och hunden, skulle även snaggat Halvan, men som vanligt rann tiden iväg. Han är nu på väg till huvudstaden för att stötta sitt lag på plats, så vi får se om det kan bli nån klippning ikväll istället då. Kan ju bero på resultathumör också.

Klart man inte ska klippa hund i soffan i vardagsrummet, men vi håller liksom på att vänja oss vid rutinen "hemfriserat". Dante är lite kluven i sin inställning till saxen; gillar vad den åstadkommer, men inte själva känslan när hårstråna skärs av. Så vi kör en lite förströdd klippning där Dante sover räv och ligger still (tills jag närmar mig rompan). Måste säga att saxen från Lyckliga Fåret är en riktigt bra investering. Fortfarande skarp och nätt och säker att jobba med i och med sina rundade spetsar.

Idag är det tolv grader istället för gårdagens fem, fast regntunga/hageltunga skyar smyger runt huset. Lika bra att ta en Dantetur före det brakar löst.

Halvan har ägnat förmiddagen åt att planera semesterresa i sommar. Är det nån som kan rekommendera Polen med bil? Problemet med Halvan är "om vi ändå ska till Krakow, kan vi lika gärna åka till Brno och Prag och är vi i Prag så borde vi se till att passera Wien". Tror han var uppe i 450 mil innan han gav upp "lika gärna- tänket".
Tur Dante ska stanna hemma.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards