Direktlänk till inlägg 4 april 2015
Buffén blev väl ingen dundrande succé igår, men det slank ner en å annan sillbit och en å annan dekorerad ägghalva. Och kavring, i stora lass. Alla älskar kavring verkar det som. Halvan stack iväg och köpte en nybakad på bageriet sedan den jag handlat från Pågens fått underkänt. Vill minnas att förr när jag själv var bakung och tillverkade allt i brödväg hemma, så gjorde jag en väldigt god ankarstock. Kan det vara samma bröd? Måste googla lite.
Som vanligt när Halvans släktingar är här så kör han igång sin råa men hjärtliga stil. Tror han. Men han glömmer den hjärtliga delen. Igår undrade hans mamma om han ätit taggtråd till frukost.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | ||||||
|