Halvan dök upp o försvann ganska snart iväg till jobbmiddag på restaurang. Så Dante å jag har käkat oxfilé själva då, han au naturel (eller tartar) och jag med hemlagad gorgonzolasås och ett glas Allesverloren Tinta Barocca. Portvinsdruvan som klarar att matcha grönmögel.
Meh, att bara dyka upp och sedan försvinna igen! För även om du delade med Dante, så brukar det vara betydligt trevligare om någon sitter vid bordet och konverserar under middagen! Vinet har jag aldrig sett eller hört talas om, men logiken att portvinsdruvan klarar grönmögelost, låter ju glasklar! Hoppas det blev en god middag trots bristen på tvåbent sällskap!
Allesverloren Tinta Barocca är från Sydafrika o kostar 125kr, jag tycker det är ett perfekt rödvin till entrecote och oxfilé när man inte håller på och grillar å glazear å står i med starka tillbehör som chili. Namnet på vingården ska visst komma av att den en gång brann ned, men nu verkar den rulla å gå. De gör fler viner, tror jag druckit Shiraz därifrån. Men Tinta Barocca är en sån där säker som jag rekommenderat till många och alla återkopplat med uppskattning.
Humlan
29 augusti 2014 21:54
Det var ju ett bra namn när man vet hur det kom till, lätt att komma ihåg det då.
Här hittar ni mig i fortsättningen:
www.ohejdat.com
Hoppas jag kommer lära mig hur Wordpress funkar snabbt.
Hejdå Bloggplatsen! Tack för fyra års dagbokstjänstgöring. ...
Det funkar inte att blogga här längre, inte bara foton försvinner utan också hela inlägg. Nyss ett om Pa hos audionomhäxan. Och bloggen tar en massa minne i telefonen.
Hur gör man nu då? Byter bloggplattform på nåt vis, det fattar jag, men till...