Alla inlägg under februari 2014

Av ohejdat - 14 februari 2014 07:12

Om det är en endaste dag om året man ska uppmärksamma sin halva förutom bröllopsdagen då så är det alltså idag. Samma man som alltså kommer hem när man lagt färdigt parkettgolvet i ena gästrummet och också spikat dit golvlisten och då säger: jaså du fuskade vid dörrfodren (istället för t.ex Vilken fantastisk fru jag har som fixar klart huset, kom så smäller vi en flaska champagne och inviger rummet ordentligt).
Nåväl, Halvan har bokat bord på stans finrestaurang ikväll, rätt tidigt men det var ju för att det är halva priset då, har dock inget emot att spara utgifter utan att få mindre för pengarna. Får fixa en bunt tulpaner till honom.

Av ohejdat - 13 februari 2014 08:52

Jag har ett specialintresse som gör att jag hänger på ett forum avseende detta. Där finns det en donna som aldrig trycker gilla på nåt inlägg nånsin men som närmast tvångsmässigt måste kommentera andras trådar, helst med en fråga eller flera så hon lyckas kapa tråden. Hon är inne på forumet från tidig morgon till sena kvällen och verkar inte ha nåt liv i övrigt. Det bästa hon vet är att själv komma på ett ämne och skapa en ny tråd där hon kan bemöta varje svar med lite fler frågor. Jag svarar aldrig på hennes inlägg i mina trådar eller andras och absolut inte hennes egna. Jag vill svälta ut henne. Tyvärr verkar många missat att hon liksom lever på att skapa och kapa genom frågor, frågor. Jag tror hon snabbt skulle dö ut utan responsen, önskar fler skulle låta bli att mata henne. Ignorera allmänstalkers!

Av ohejdat - 13 februari 2014 08:42

Halvan har tänder, men han verkar inte gilla dem, dvs han vårdar dem inte. Eftersom Halvan har en ohejdbar fru har han nu en tandläkartid i sin agenda.

Av ohejdat - 13 februari 2014 07:07

Halvan anser sig vara en redig och strukturerad och organiserad typ, kort sagt: han har kontroll. Jag är beredd att hålla med. I morse skulle han som han gör enligt 5:2 dieten: åka iväg en av de fem dagar i veckan han åker till jobbet: de andra två stannar han hemma. Först glömde han rocken, när han hämtade rocken kom han ihåg stegräknaren och till sist också plånboken. Fast det kan ju va kontroll att inte glömma ända fram till jobbet utan bara ända ut i garaget.

Av ohejdat - 12 februari 2014 21:51

Den är så fin vår teater, förgylld och dammig och sammetsröd, fylld av jugendslingor och vinblad och vacker enorm kristallkrona. Ovan ridån står det på latin: att leende säga sanningen "Ridendo dicere verum".

Av ohejdat - 12 februari 2014 21:45

Så blev det teater "Innan jag fyller 67". Hade fått höra att den var vulgär. Det var den ju inte fast ämnet var äldre kvinna annonserar och önskar sex med man hon tycker om. Men det som var tragiskt var ju att publiken till 85% redan fyllt 67. Försent alltså att bli inspirerad eller?

Av ohejdat - 12 februari 2014 15:40

Tänker på grön paprika. Fattar inte vem som vill äta grön paprika och varför?, det smakar ju kart. Som att äta ett stenhårt omoget äpple. Jag petar alltid bort all grön paprika. Majs äter jag inte heller, men det är ju för att man blir dum i huvet av majs.

Av ohejdat - 12 februari 2014 15:20

Ikväll kan det bli teater, eller imorgon kväll, Hälften tycker inte Ohejdat behöver veta i förväg, Ohejdat är ju hemmafru. Ohejdat bestämmer sig för att fortsätta såga, fast det blev fel vinkel på slutbrädan i förmiddags, lite sågspån är väl ok att ta med till salongen, fastnar så bra i sammeten på stolarna. Somliga lämnar nog sågspån när ändå, räcker med en liten huvudskakning.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards