Alla inlägg under februari 2014

Av ohejdat - 20 februari 2014 11:53

Ohejdat ska till tandläkaren strax så här borstas och skrapas och trådas och putsas.

Av ohejdat - 20 februari 2014 08:13

Skulle betala miljöfordonsskatten för Symaskinen och upptäckte då att jag blåst bilfirman på hela köpeskillingen, den satt kvar i godan ro på kontot. Har inte hört ett ljud från dem sedan i måndags, så man kanske skulle chansa? Inser att jag lade in fel frånkonto när jag betalade via försäljarens dator, är ju van vid min padda.

Av ohejdat - 19 februari 2014 15:38

Ohejdat fick nyss besök av två unga herrar Larmförsäljare, som blev väldigt tjuriga när jag tackade nej direkt. Försäljning är en svår konst, blir man avspisad får man försöka hinna släppa en tankeväckare, det hade de ingen i bakfickan innan dörren går igen framför nosen.
Förresten så behövs inget larm för vi har inga dyra prylar utom några möbler och sånt orkar väl inte tjyvar släpa ut. Dessutom blir vi med hund snart!!! Jag trodde knappt det var sant när jag fick mailet förut, men två familjer i valpkön före oss har hoppat av så det finns en kille till oss.

Av ohejdat - 19 februari 2014 07:54

Lagar trerätters på morgonkvisten. Ska ta med till åttiotaggarna för födelsedagsfirande i afton. Pilgrimsmusslor till förrätt. Kyckling i grönpepparsås och kantareller med ugnsrostade grönsaker. Blåbärsparfait och ostbricka. Va bra de går att göra såsen: har ju ingen grönpeppar hemma! Börjar fatta varför en del ordningsamma typer har sina burkar i bokstavsordning. Funderar på att svänga om till rosé dito, tar emot att rusa iväg till butiken i snöfallet. Snö!? Vadan detta! Jag har ju bestämt att våren kom igår.

Av ohejdat - 18 februari 2014 21:21

Jädrar, var kom energin ifrån? Har blåsor i händerna. Röjer i garage och förråd. Gillar visst gräsänkeläget. Men lägger av för dagen. Surar lite över att INGEN vill veta hur det kommer sig att jag druckit Klorin.

Av ohejdat - 18 februari 2014 15:28

Halvan älskar prylar, han går alltid all in också: typ läser bruksanvisningen från pärm till pärm. Fatta att äktenskapstycket bygger på pusselbitsteorin och INTE speglingsteorin. Jag bara sliter upp grejer ur förpackningen o kör igång direkt enligt "trial and error".
Nu så tänkte jag i alla fall eftersom jag fått mig en sprillans ny bil som dessutom snackar med min telefon, så måste han ju också få nåt nytt kul. För någon månad sedan lade stektermometern av, det resulterade bl.a i att pållen förra veckan blev lite överstekt, körde ansiktstricket (känns köttet som kinden, hakan eller nästippen när man trycker på det) men den blev rätt grå. Så idag knallade jag in i männens leksaksaffär i det stora köpcentrumet och frågade efter iGrill. En termometer som snackar med telefonen alltså, fatta så kul han kommer ha i sommar när han ska joxa och trixa med stekar och spett i sin Weber. Sommar förresten, han premiärgrillade redan helgen innan vi åkte till fjällen, under förrådstaket visserligen.

Av ohejdat - 18 februari 2014 14:23

En av mina favoritbloggerskor la nyss upp en bild på en vaskrensare, typ stor sugpropp på skaft och en burk kaustiksoda, dessutom en avokado(!). Det fick mig att tänka på när jag råkade svälja ett halvt glas klorin.
Nån som vill veta varför?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards