Direktlänk till inlägg 31 januari 2014
Ligger på min skärbräda. Jag har inte köpt fryst torsk sedan jag flyttade hemifrån och det var 34 år sedan. Men nu var det alltså dags: extrapris 25kr för 400g torskfilé. Och som vanligt får man vad man betalar för: det luktar frystorkat, liksom torrfisk vi gav hunden. Fast det har det även luktat om dyr torskrygg som sålts som färsk här på Citygross. Det har sina sidor att bo på ostsidan, baksidan när det gäller fisk. Frågan är om man ska steka den istället för att dölja mera av den fula smaken, hade ju tänkt baka av den lågtempererat i ugnen och servera äggsås till.
Häng med till: https://wordpress.com/post/ohejdat.wordpress.com/4 ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|